Ads 468x60px

.

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Ημερήσιες Προβλέψεις για την Τρίτη 24 / 5

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Ημερήσιες Προβλέψεις για την Τρίτη 24 / 5

Μη συμβιβάζεσαι ποτέ, με κάτι λιγότερο απο ότι αξίζεις!! ;)

Δες το ζώδιο σου & μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα...


Kριός 
Ασχοληθείτε σήμερα αυστηρά με τα δικά σας θέματα και μην αποσπάτε την προσοχή σας με θέματα άλλων. Είναι καιρός να βάλετε τα όρια σας και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Η επικοινωνιακή σας δυνατότητα, σας δίνει την ευκαιρία να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας… και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σχέδια σας με τον καλύτερο τρόπο. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων ευνοεί τα συναισθηματικά κι έτσι μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις ανάμεσα σε σας και το σύντροφο σας. Προγραμματίστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις καλύτερα. Ταύρος 
Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και αποφύγετε αρνητικούς ανθρώπους που προσπαθούν να σας πλησιάσουν. Συγκεντρωθείτε περισσότερο στους εργασιακούς σας στόχους και πείστε με επιχειρήματα να σας ακολουθήσουν τα κατάλληλα πρόσωπα. Η σχέση με το σύντροφο σας έχει αρχίσει να ρουτινιάζει… βρείτε τρόπους να αναζωπυρώσετε το συναίσθημα και το πάθος. Μην ανοίγετε νέα μέτωπα στα οικονομικά… έχετε ήδη πολλές υποχρεώσεις σε εκκρεμότητα. 

Δίδυμοι 
Ο εκνευρισμός που νοιώθετε σήμερα δε σας αφήνετε να δράσετε δυναμικά και να κάνετε τις σωστές κινήσεις που χρειάζονται τα σχέδια σας. Ηρεμήστε λιγάκι… και μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Αποφύγετε βεβιασμένες αποφάσεις στα εργασιακά… οι αλλαγές που προκύπτουν αυτό το διάστημα ανατρέπουν πολλά δεδομένα. Η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο, δίνει αέρα ανανέωσης στη σχέση με το σύντροφο σας… προσέξτε και αποφύγετε παράλληλες καταστάσεις που μπορούν να σας εκθέσουν. Σκεφτείτε πολύ τις κινήσεις σας στα οικονομικά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εpωτική Αφροδίτη στους Ιχθείες- Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια? 

Καρκίνος 
Οι κόποι και οι θυσίες σας αρχίζουν να πιάνουν κόπο τελικά, γι’ αυτό και η σημερινή μέρα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις. Εμπιστευτείτε τις νέες επαγγελματικές σας ιδέες… εκφράστε τες και υλοποιήστε τες. Είναι καιρός τώρα που εσείς αρχίζετε να χαλαρώνετε λιγάκι… να ασχοληθείτε με τα προβλήματα του συντρόφου σας… πρέπει να του ανταποδώσετε τη στήριξη που σας παρείχε. Τα οικονομικά σας χρειάζονται ακόμα προσπάθεια προκειμένου να έρθουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο…. όμως οι προοπτικές είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες. 


Λέων 
Κάντε τις σωστές κινήσεις που χρειάζονται οι υποθέσεις σας και μην τα αφήνετε όλα στην τύχη τους. Θα πρέπει να λάβετε δράση προκειμένου να κινήσετε στάσιμες καταστάσεις. Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται περισσότερο στα μελλοντικά σας σχέδια και αφήνετε θέματα καθημερινότητας σε εκκρεμότητα. Σήμερα λοιπόν θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτά. Απολαύστε τη συντροφιά του συντρόφου σας και περάστε όμορφα… οι δυο σας. Τα έξοδα σας διαρκώς αυξάνονται… κάντε κάτι προτού βρεθείτε σε αδιέξοδο. 
Παρθένος 
Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας και από δω και πέρα προετοιμαστείτε για πολύ δουλειά και μοναδικές ευκαιρίες. Όλα στα εργασιακά κυλούν σταθερά και ήρεμα… μετριάστε το αδικαιολόγητο άγχος σας και διατηρήστε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους, αλλά και ανώτερους σας. Μοιραστείτε τις απόψεις και τα σχέδια σας για το μέλλον με το σύντροφο σας… ακούγοντας και τις δικές του επιθυμίες. Εσείς που είστε μόνοι… εκμεταλλευτείτε τη γοητεία που σας προσφέρει το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους. Κάποια έξτρα και απαραίτητα έξοδα… χειριστείτε τα με προσοχή. 


Ζυγός 
Δείξτε υπευθυνότητα σήμερα στις υποχρεώσεις σας για να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα στους στόχους σας. Νέες συνεργασίες αυτό το διάστημα αποδίδουν, γι’ αυτό κινηθείτε δυναμικά. Οι καλές σχέσεις με συναδέλφους θα σας φανούν πολύτιμες…. διατηρήστε τες. Ασχοληθείτε με το σύντροφο σας απόψε και βάλτε στην άκρη τα δικά σας. Έχετε μπροστά σας πολλές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά… θα αυξήσετε σημαντικά τα έσοδα σας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με ποιο ζώδιο είναι "ΓΡΑΦΤΟ" να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα?

Σκορπιός 
Το ενδιαφέρον σας σήμερα αποσπάτε από θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Έχετε αφήσει πολλές εκκρεμότητες και έχετε ρίξει όλη το βάρος στα εργασιακά σας σχέδια. Αποφύγετε τις αλλαγές στα επαγγελματικά… τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω σας. Κάποιες εξελίξεις θα ανατρέψουν κάποια σχέδια σας…. γι’ αυτό μη βιαστείτε. Γεφυρώστε την επικοινωνιακή σας απόσταση με το σύντροφο σας. Ευχάριστες ειδήσεις πιθανά από χρήματα που περιμένετε… σας ανεβάζουν τη διάθεση. 


Τοξότης 
Περιορίστε το άγχος σας και φροντίστε τον εαυτό σας περισσότερο. Βρείτε χρόνο για πράγματα που σας χαλαρώνουν και δείτε φίλους. Πάρτε πρωτοβουλίες στα εργασιακά και επιδείξτε τις ικανότητες σας… αφήνετε ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες. Η σχέση με το σύντροφο σας αποκαθιστάτε απόλυτα. Απόψε μπορείτε να περάσετε χρόνο μαζί και να συζητήσετε τους όποιους προβληματισμούς σας. Τα οικονομικά σύντομα θα τα δείτε να βελτιώνονται… γι’ αυτό πάρτε τα πάνω σας. 


Αιγόκερος 
Ο τρόπος που εκφράζεστε σήμερα χρειάζεται προσοχή… άλλα θέλετε να πείτε… άλλα καταλαβαίνουν. Οργανώστε τις εργασιακές σας υποχρεώσεις με μεγαλύτερη αυστηρότητα και προσπαθήστε να τελειώνετε με υποθέσεις που χρονοτριβούν… έστω και αν χρειαστεί να καταβάλλετε περισσότερη προσπάθεια. Το άγχος και την πίεση της ημέρας μην την ξεσπάτε στο σύντροφο σας… προτιμήστε να χαλαρώσετε και να αποφύγετε περίπλοκα θέματα συζητήσεων. Τα οικονομικά σας σταδιακά…. θα διαπιστώσετε ότι αυξάνονται. 


Υδροχόος 
Κάποιες αποκαλύψεις σήμερα θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε κατά πολύ τα σχέδια σας. .. μη στεναχώριεστε…. για καλό σας είναι. Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται στα εργασιακά. Τολμήστε τις αλλαγές και εμπιστευτείτε τις δυνατότητες σας. Παρόλο που η μέρα σας είναι ιδιαίτερα έντονη, η διάθεση σας απέναντι στο σύντροφο σας είναι πολύ καλή. Έτσι… περάστε όμορφα και αποφύγετε να συζητήσετε προβλήματα και έγνοιες. Αποφύγετε και αναβάλλετε για αργότερα οικονομικές συναλλαγές. 


Ιχθύες 
Η δυναμικότητα και το ένστικτο σας σήμερα, σας οδηγούν σε λύσεις και σας απαλλάσσουν από διλλήματα. Συναντήσεις και επαφές στα εργασιακά σας βάζουν στη διαδικασία αναζήτησης και αλλαγών. Κρατήστε όμως τα σχέδια και τις σκέψεις σας ακόμα για εσάς… και μην τα κοινοποιείτε. Ευχάριστο είναι το κλίμα ανάμεσα σε σας και το σύντροφο σας… η βραδιά είναι ιδανική για εξομολογήσεις και τρυφερές στιγμές. Μελετήστε και δείξτε μεγάλη προσοχή σε καινούργια οικονομικά ανοίγματα.
........................................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εpωτικές Προβλέψες της Άση Μπήλιου - Δυνατοί αστρολογικοί συνδυασμοί για το 2016

Πηγή

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου