Ads 468x60px

.

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Τι Λένε τα ΖΩΔΙΑ για Σήμερα Παρασκευή 27 / 5

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Τι Λένε τα ΖΩΔΙΑ για Σήμερα Παρασκευή 27 / 5

Ότι σε κάνει να χαμογελάς στη ζωή, δεν είναι λάθος ποτέ!! ;)

Δες το ζώδιο σου και μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα...


Κριός 

Αρκετά απαιτητική φαίνεται να είναι η σημερινή Παρασκευή, γι’ αυτό ξεκινήστε τη δυναμικά. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια με διπλωματία και χαμηλούς τόνους. Κάντε τις διορθωτικές κινήσεις και απαλλαγείτε από καταστάσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τη σχέση με το σύντροφο σας, αφιερώνοντας του χρόνο. Αποφύγετε περιττά έξοδα και προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, χωρίς διαμαρτυρίες και ξεσπάσματα.
Ταύρος 

Αντιμετωπίστε κάποιες ανατροπές στα σχέδια σας με ψυχραιμία και μην αμελείτε δικαστικά και γραφειοκρατικά θέματα. Νέες προτάσεις στα εργασιακά δεν σηκώνουν επιπολαιότητες … θα πρέπει να μελετήσετε με πολύ προσοχή όλες τις εκδοχές. Έχετε παραμελήσει τον ερωτικό σας σύντροφο αυτό το διάστημα, γι’ αυτό είναι ευκαιρία απόψε να επανορθώσετε. Εσείς που είστε μόνοι… κάντε μια ανανέωση στον εαυτό σας και πάρτε τα πάνω σας. Πολύ μελετημένες και συγκρατημένες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σας στα οικονομικά.


Δίδυμοι 

Σήμερα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε. Χαλαρώστε το πρόγραμμα των εργασιακών και περιοριστείτε στα εντελώς απαραίτητα. Έτσι κι αλλιώς σήμερα δεν μπορείτε να αποδώσετε και τόσο. Ο σύντροφος σας φροντίζει για εσάς και οργανώνει κάτι όμορφο για απόψε… ακολουθήστε τον και μην τον απογοητεύεται. Τακτοποιήστε παλιές οικονομικές σας εκκρεμότητες και κατόπιν επιδιώξτε καινούργια ανοίγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ- Ποιο ζώδιο τα δίνει ΟΛΑ στην αγάπη?

Καρκίνος 

Μην επιτρέπεται στις ανασφάλειες σας να σας κρατούν σε αδράνεια. Πάρτε τα πάνω σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Στα εργασιακά θα πρέπει να δώσετε το εκατό τις εκατό των δυνατοτήτων σας και να δείξετε τις ικανότητες και γνώσεις σας… θα εκτιμηθούν. Μην αμφισβητείτε τις συναισθηματικές σας επιλογές και μην εμπλέκεστε σε παράλληλες καταστάσεις. Έχετε καταφέρει να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά και θα πρέπει να συνεχίσετε την ίδια τακτική διαχείρισης, προκειμένου να πετάξετε από πάνω σας μεγάλα βάρη.


Λέων 


Η σημερινή Παρασκευή είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με δύσκολες υποθέσεις και να δώσετε τις καλύτερες λύσεις. Δώστε έμφαση σε εργασιακά θέματα που βρίσκονται σε στασιμότητα και μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας. Περάστε όμορφα με το σύντροφο σας αποφεύγοντας δυσάρεστες συζητήσεις. Πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να στηρίξετε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων και μην υποτιμάτε ευκαιρίες.


Παρθένος 

Πετάξτε τις παρωπίδες και δείτε και την άλλη πλευρά των καταστάσεων. Δεχτείτε τις απόψεις εμπειρότερων από εσάς ανθρώπων και ζητήστε τη συμβουλή τους. Επεκτείνετε τις εργασιακές σας δραστηριότητες και μη διστάζετε να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις. Η βραδιά είναι κατάλληλη για συζητήσεις με το σύντροφο σας… να είστε σίγουροι ότι θα βρεθούν λύσεις για τη βελτίωση της σχέσης σας, αλλά και τα μελλοντικά σας σχέδια. Η σταδιακή άνοδος των οικονομικών, σας δίνει τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από παλιές οφειλές σας και να πάρετε ανάσα.


Ζυγός 


Προσπαθήστε σήμερα να φανείτε όσο πιο συνεπείς γίνεται στις υποχρεώσεις σας… που είναι πολλές και σημαντικές. Κατευνάστε τις ανάγκη σας για αλλαγές στα εργασιακά, που θα σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Τα σχέδια σας χρειάζονται υπομονή και επιμονή. Η αυξημένη γοητεία σας δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Φλερτάρετε εσείς που είστε μόνοι… και σαγηνεύστε το σύντροφο σας… όσοι είστε σε σχέση. Τακτοποιήστε και ρυθμίστε σήμερα με μεγαλύτερη ευκολία οικονομικά θέματα. Γεφυρώστε και αναθερμάνετε φιλικές σχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΕPΩΤΙΚΗ Αφροδίτη στην Παρθένο- Τι θα φέρει στα 12 ζώδια?

Σκορπιός 


Σήμερα το πλανητικό σκηνικό γίνεται σύμμαχος σας και σας γεμίζει ενέργεια, δυναμικότητα και καλή διάθεση. Τακτοποιήστε θέματα του παρελθόντος που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και σταματήστε να είστε τόσο αναβλητικοί με τις υποθέσεις σας. Η σχέση με το σύντροφο σας βρίσκεται σε καλό επίπεδο και απόψε έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε πολύ πιο κοντά. Όσοι είστε μόνοι… μην απογοητεύεστε και ενισχύστε περισσότερο την κοινωνικότητα σας. Οικονομικές συναλλαγές χρειάζονται προσοχή και συνέπεια.
Τοξότης

Σταματήστε τη γκρίνια που δεν σας πηγαίνει και καθόλου. Η σημερινή μέρα φέρνει εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια σας που χρειάζονται ψυχραιμία. Το συνεργασιακό κλίμα στα επαγγελματικά διευκολύνουν μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις… αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τις βιασύνες. Απόψε κάντε κάτι εντελώς διαφορετικό με το σύντροφο σας και περάστε όμορφα. Εσείς που είστε μόνοι… μην αποφεύγετε συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα. Τις οικονομικές υποχρεώσεις τις έχετε βάλει σε μια σειρά… άλλωστε και η τύχη είναι με το μέρος σας σ’ αυτόν τον τομέα. .


Αιγόκερος 

Ξεκινήστε τη μέρα σας έχοντας φτιάξει το πρόγραμμα των υποχρεώσεων σας, αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις βιασύνες. Στα εργασιακά όλα κυλούν σε γνώριμα και σταθερά επίπεδα. Μεθοδεύστε την εφαρμογή των αλλαγών που επιθυμείτε και που θα σας φέρουν πιο κοντά στα μελλοντικά σχέδια σας. Η ερωτική σας διάθεση λειτουργεί αναζωογονητικά για τη σχέση με το σύντροφο σας…. εκμεταλλευτείτε τη. Όσοι είστε μόνοι… μην καθίσετε παρέα με τους τοίχους απόψε… βγείτε για διασκέδαση. Μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις… μην παραπονιέστε.


Υδροχόος 

Σήμερα φαίνεται να έχετε την ανάγκη για απομόνωση και συγκρότηση των σκέψεων σας, όμως οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν. Στα εργασιακά εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας και με έξυπνες κινήσεις ξεπεράστε δυσκολίες και εμπόδια. Ο σύντροφος σας απόψε έχει απαιτήσεις από εσάς και εσείς δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε… εξηγήστε του καλύτερα το τι αισθάνεστε και μην ξεσπάτε σε φωνές και νεύρα. Περιορίστε όσο το δυνατόν τα έξοδα σας και μην ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας για κανένα λόγο.


Ιχθύες 

Μην αμελείτε σημαντικά οικογενειακά θέματα που συνεχώς βρίσκεται μπροστά σας. Ασχοληθείτε σοβαρά και δώστε τις λύσεις που χρειάζονται. Κινηθείτε μεθοδικά στα εργασιακά και περιορίστε το άγχος που σας κάνει να πελαγώνετε εύκολα. Νέες γνωριμίες και συμφωνίες ευνοούνται. Ανταποδώστε τα συναισθήματα του ερωτικού σας συντρόφου και δείξτε του την τρυφερότητα σας. Εσείς που είστε μόνοι… αφήστε τα παράπονα και λάβετε δράση. Σκεφτείτε τι δεν κάνετε καλά στα οικονομικά… και είστε συνεχώς εκτός προϋπολογισμού...πηγή
...................................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προβλέψεις απο την Άση Μπήλιου - Tι επιφυλάσσει το 2016 για κάθε ζώδιο?

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου