Ads 468x60px

.

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

ΔΑKPYΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ - Δείτε τι ΕΠΙΔΟΜΑ τους έδωσε και πάθανε πλάκα

ΔΑKPYΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ - Δείτε τι ΕΠΙΔΟΜΑ τους έδωσε και πάθανε πλάκα

Oι υψηλότερες παροχές στην ιστορία της εταιρείας που φέτος σημείωσε αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 17%


Έκτακτες παροχές ύψους άνω των 3 εκατ. ευρώ προς τους εργαζομένους της ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας Καρέλια Α.Ε., κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης γιορτής που διοργανώνει κάθε χρόνο για το προσωπικό της στις εγκαταστάσεις της, στην Καλαμάτα.

Οι παροχές αυτές – οι υψηλότερες στην ιστορία της εταιρείας- έρχονται να επισφραγίσουν μια επιτυχημένη χρονιά κατά την οποία η Καρέλια Α.Ε. σημείωσε αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 17%, μέσα σ’ έναν έντονο ανταγωνισμό και σ’ αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον, με φόντο τις φήμες περί Grexit, capital controls κ.λπ. ανέφερε στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ανδρέας Καρέλιας.
Αναλυτικότερα, οι παροχές που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

Επίδομα “χειμερινής στολής-γαλοπούλας” θα είναι φέτος € 200,00 για κάθε εργαζόμενο στην Εταιρεία.

Επίδομα παρουσίας θα είναι 800,00 ευρώ.

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.400,00 σε κάθε εργαζόμενο, που έχει παιδάκια που σπουδάζουν σε κρατικό Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ.

Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδάκια πέτυχαν στα παραπάνω Ιδρύματα μέσα στο 2015, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση € 500,00.

Δώρο ένας υπερσύγχρονος φορητός υπολογιστής Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2015

Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές πάνω από € 1.700, θα λάβουν πρόσθετη έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 800,00.

Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές € 1.200 έως € 1.699, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.500 ευρώ.

Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές κάτω από 1.199 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση €2.500,00.

Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές € 1.201 έως € 1.699 και οι οποίοι έχουν από 3 ανήλικα παιδάκια και πάνω, θα λάβουν επιπλέον € 750,00.

Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως € 1.199 και οι οποίοι έχουν από 2 ανήλικα παιδάκια και πάνω, θα λάβουν επιπλέον € 450,00 για κάθε ανήλικο παιδί.

Ο κάθε λαχνός της σημερινής γιορτής είναι € 800,00.

Όλες οι παραπάνω παροχές θα δοθούν καθαρές, δηλαδή η Εταιρεία θα καλύψει όλους τους φόρους και τις κρατήσεις που αναλογούν στους εργαζομένους από τις παροχές αυτές. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία μας, η πορεία της συνοδεύτηκε με αύξηση των πωλήσεων και αύξηση του μεριδίου αγοράς τόνισε ο Ανδρέας Καρέλιας, παραθέτοντας και τα οικονομικά στοιχεία:

– Στην ελληνική αγορά η καπνοβιομηχανία αύξησε τις πωλήσεις της στα τσιγάρα που ξεπερνούν το 9% κατ’ όγκον, ενώ το μερίδιο της εταιρείας από 12,7% στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς ξεπέρασε το 14,25%. Στον καπνό για στριφτό τσιγάρο, η αύξηση των πωλήσεων στην ελληνική αγορά ξεπέρασε το 19,5%, εδραιώνοντας την Καρέλια Α.Ε. στη δεύτερη θέση.– Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η πορεία της εταιρείας εκτός Ελλάδος, όπου οι πωλήσεις κατέγραψαν μία ακόμα θετική πορεία, πετυχαίνοντας αύξηση κατά 6% περίπου στα τσιγάρα και 7% στον καπνό για στριφτό. 

– Στον τομέα της απασχόλησης η εταιρεία, στη χρονιά που πέρασε, έκανε 34 προσλήψεις, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε επενδύσεις 3,5 εκατ. ευρώ με σκοπό την αύξηση της παραγωγικής της δυνατότητας.

– Για το 2016 έχουν δρομολογηθεί επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό ύψους 14,1 εκατ. ευρώ με σκοπό την προσαρμογή της εταιρείας στη νέα κοινοτική οδηγία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Καρέλια Α.Ε. έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις επικείμενες αλλαγές, που θα φέρει στις εργασίες της εταιρείας του η εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας για περιορισμούς στον τρόπο παρουσίασης των πακέτων από το Μάιο του 2016. Ο ίδιος μίλησε για επιδίωξη εξόντωσης των εγχώριων καπνοβιομηχανιών, αλλά σ’ αυτόν τον αγώνα τόνισε ευτυχώς δεν είμαστε μόνοι μας, μας στηρίζει και η ελληνική κυβέρνηση...
....................................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ TO ΕΠEIΓON:
Σας ΜΕΤΑΦΕPOYΜΕ τραγική είδηση: "Δυστυχώς η Ελλάδα ΜΕΣΑ στο καλοκαίρι θα..."

loading...

29 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΕΠΙ ΔΥΟ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ "ΑΦΕΝΤΙΚΑ¨ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΓΜΑΤΙΩΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΔΙΑΧΕΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
  ΤΩΡΑ ΠΟ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
  ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ" ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο. Σπάνιος έλληνας-πατριώτης επιχειρηματίας που σε αντίθεση με το ελληνικό κράτος, κρατάει τους έλληνες στην Ελλάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μπράβο σου Πατριώτη,το Παράδειγμα το δικό σου αν έχουν κότσια ας το ακολουθήσουν και Αλλοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Νόστε πάντα καλά, να ναι καλά και η επιχειρήσει και να το ξανακάνετε, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. "Στυγνός εκμεταλλευτής" Χαλάει τη σούπα στους αναγνώστες των "κλασικών μαρξιστικών κειμένων" Ντροπήηηηηηηηηηηηηη !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Άκουμε καλά. Επειδή είσαι τέτοιος επιχηρειματίας, εγώ δεν θα σταματήσω να καπνίζω τα τσιγάρα σου και ας με στείλουν αδιάβαστο. Αν αλλάξεις θα κόψω το κάπνισμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ας μάθουν λοιπόν οι φίλοι μας ότι η Μεσσηνία δεν βγάζει μόνο ... σύκα. Βγάζει και ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ! Η οικογένεια Καρέλια το αποδειχνει καθημερινά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο καλύτερος επιχειρηματίας της ελλαδος και ένας από τους ελάχιστους που σέβονται τον εργαζόμενο.μας δίνει ελπίδα για ανθρωπιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο καλύτερος επιχειρηματίας της ελλαδος και ένας από τους ελάχιστους που σέβονται τον εργαζόμενο.μας δίνει ελπίδα για ανθρωπιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Μπράβο του να ειναι καλα και να εχει παντα επιτυχίες για να βοηθάει τους εργαζόμενους του. Αξιο παράδειγμα για τους υπολοιπους επιχειρηματίες!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Συγχαρητήρια!! Ελάχιστοι επιχειρηματίες κάνουν κάτι τέτοιο!! Όλοι τους πάνε Βουλγαρία για φτηνοτερα εργατικά χέρια!!! Θα το βρει στο δρόμο του αυτος ο άνθρωπος γιατί ολα τα καλά μας επιστρέφονται όπως και όλα τα κακά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. είναι η πολλοστη φορα που πρατει κατ'αυτον τον τρόπο και μπράβο του!!! δυστυχώς ειναι μοναδικος στον επιχειρηματικο κοσμο και δυστυχως ''ενας κουκος δεν φερνει την Ανοιξη'' Συγχαρητηρια ομως γτ καποιοι εργαζομενοι εστω ελαχιστοι απολαμβανουν καλυτερες μερες στην ασχημη οικομομικα εποχη μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αν παραβλεψουμε τα αποτελεσματα απο την χρηση των προιοντων του, ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ στον εργοδοτη που δεν τα κραταει ολα για τον εαυτο του.Οσο για για τις Μαρξιστικες παροτρυνσεις??στο σπιτι του κρεμασμενου,δεν μιλανε για σκοινι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Αν παραβλεψουμε τα αποτελεσματα απο την χρηση των προιοντων του, ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ στον εργοδοτη που δεν τα κραταει ολα για τον εαυτο του.Οσο για για τις Μαρξιστικες παροτρυνσεις??στο σπιτι του κρεμασμενου,δεν μιλανε για σκοινι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. μακαρι να ηπηρχαν κ αλλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ ,σαν αυτον!!!τυχρεοι οσοι δουλευουν για αυτον!!!χιλια μπραβο !!!δεν ηπαρχουν δυστηχως πολλοι σαν κ αυτον !!!αξιος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Πόσο περισσότεροι,όμως,ενεργητικοί και παθητικοί καπνιστές,δακρύζουν,αυτοί και οι δικοί τους άνθρωποι,από τις συνέπειες του καπνίσματος;
  Δεν αναφέρομαι μόνο στον καρέλια,αλλά σε όλες τις καπνοβιομηχανίες.
  Ας δώσουν αυτές τις παροχές σε υγιεινά προϊόντα και υπηρεσίες για να αξίζουν την επιβράβευση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Μακαρι και η εταιρια παπαστρατος να εκανε το ιδιο συην περιοχη του αγρινιου δεν θα πιει ηπυρχαν τοσοι ανεργοι.απο τοτε που εκλεισε τουλαχιστον 500 οικογενειες μειναν ανεργοι ..μπραβο στον καρελια τιμα τον τοπο του..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Μακαρι και η εταιρια παπαστρατος να εκανε το ιδιο συην περιοχη του αγρινιου δεν θα πιει ηπυρχαν τοσοι ανεργοι.απο τοτε που εκλεισε τουλαχιστον 500 οικογενειες μειναν ανεργοι ..μπραβο στον καρελια τιμα τον τοπο του..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Καλαματιανός Μπεσαλής Μάγκας Ωραίος Μπράβο Του

  ΑπάντησηΔιαγραφή