Ads 468x60px

.

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

Δυστυχώς έγινε ΑΥΤΟ που ΟΛΟΙ φοβόνταν !! ΔΕITΕ τι συμβαίνει ΤΩΡΑ στη Κρήτη!!

Δυστυχώς έγινε ΑΥΤΟ που ΟΛΟΙ φοβόνταν !! ΔΕITΕ τι συμβαίνει ΤΩΡΑ στη Κρήτη!!

«ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ;;; ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ: ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑ@@@@ΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΑΣ ΜΑΖΙ»

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ: ΞΕΚΙΝΑΕΙ  Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,

ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ~ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!! 

ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ «hot Spot» ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ….

Κάθε πόλη της Ελλάδος θα γεμίσει λαθρομετανάστες και hot spots! 

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στα νησιά μας και η κυβέρνηση φτιάχνει 4 νέα τεράστια  «hot spots»   στους τέσσερις νομούς της Κρήτης, στέλνοντας 12.000 λαθρομετανάστες εκεί, ενώ αναμένεται να γίνει πιο εκρηκτικό το κλίμα το επόμενο διάστημα, μιας κι ο Ερντογάν έχει φροντίσει να αυξήσει τις μεταναστευτικές ροές προς τη χώρα μας. 

Θα τους στέλνει με το…τσουβάλι κι εμείς, εγκλωβισμένοι ως σε καραντίνα από όλη την Ευρώπη, θα τους δεχόμαστε όλους και θα φτιάχνουμε παντού hot spots! 

Στο μεταξύ, ο αρμόδιος για το μεταναστευτικό υπουργός  ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΉΣ Μουζάλας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε ότι δεν μπορεί να απαντήσει πόσοι μετανάστες θα υπάρχουν στην Κρήτη! Το ίδιο προφανώς ισχύει και για όλη την Ελλάδα. 
...........................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ:
ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ- ΒΡΗΚΑΝ 600 δισ. ευρώ!! Δεν το πίστευαν & ενημέρωσαν τον Τσίπρα

Η κυβέρνηση πάει στο άγνωστο χωρίς να ξέρει πώς θα αντιμετωπίσει το τεράστιο πρόβλημα που θα διαλύσει τον δημογραφικό ιστό της χώρας!!! Θα διαλύσει την ίδια τη χώρα!  

Τα χρήματα  που στέλνουν οι πουσταράδες της  ευρωπαϊκής ένωσης με πρωτεργάτη τον δικό μας προδότη πρώην υπουργό της ΝΔ  και τώρα επίτροπο για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, είναι πολλά, είναι πάρα πολλά και τρέχουν τα σάλια των εγχώριων λαμόγιων της κυβέρνησης, αλλά και των κολλητών τους στις διάφορες ΜΚΟ που περιμένουν να γεμίσουν τις τσέπες τους.

Να πως υλοποιείται το σχέδιο  σιγά- σιγά για την αντικατάσταση του πληθυσμού στη χώρα μας, με μελαχρινούς φονιάδες τζιχαντιστές και πράκτορες του Islam !!!  
...........................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ - ΤΗΣ ΠΑΙPNOΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ!!!

Οσο είναι καιρός όμως και πριν αυτοί αρχίσουν να γίνονται οι απόλυτες πλειοψηφίες ανά περιφέρεια, θα πρέπει ν’ αντιδράσουμε δυναμικά κι εν ανάγκη να πάρουμε τον Νόμο στα χέρια μας,  κάνοντας πράξη και χρήση του άρθρου 120 του Συντάγματος που επικαλείται την αυτοπροστασία μας, αλλά και τον πατριωτισμό μας !!!  

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.. 

ΕΛΛΗΝΕΣ  ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ, ΠΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ (3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!)

Ομάδα Ηρακλειωτών εξηγεί γιατί δεν θέλει να δει στην Κρήτη «Hot spot» για τους πρόσφυγες:

Ηράκλειο | 10/03/2016 
Την ώρα που από Δήμους της Κρήτης και άλλους κοινωνικούς φορείς έχει ξεκινήσει ήδη η προσπάθεια για τη συγκέντρωση τροφίμων, αλλά και οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο δημιουργίας χώρων φιλοξενίας προσφύγων στο νησί, μια ομάδα Ηρακλειωτών αντιτίθεται σε αυτό το πιθανό σενάριο και δημοσιοποιεί τον προβληματισμό της

Μέσα από μια Ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook τα μέλη της εκφράζουν ξεκάθαρα την αντίθεση τους σε αυτή την προοπτική, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν έχουν ρατσιστική διάθεση απέναντι στους εξαθλιωμένους πρόσφυγες που και εκείνοι με τη σειρά τους αναζητούν την ελπίδα, μακριά από την εμπόλεμη ζώνη.

«Η ομάδα αυτή φτιάχτηκε για να εκφράσουμε κάποιοι πολίτες την δυσαρέσκεια μας απέναντι σε πιθανά σενάρια των τοπικών αυτοδιοικήσεων της Κρήτης να θελήσουν να δημιουργήσουν σημεία hot spots για τους πρόσφυγες-λαθρομετανάστες. Αυτό φυσικά θα γίνει κατόπιν κυβερνητικής εντολής σε μια προσπάθεια να κρατήσουν όλον αυτό τον πληθυσμό στην χώρα μας και να τον διαμοιράσουν σε όλη την επικράτεια με το πρόσχημα να μην επιβαρύνουν μία ή δύο μόνο περιοχές. Σκοπός είναι η Ελλάδα να πιέσει να φύγουν απο εδώ ώστε να πάνε εκεί που θέλουν κι οχι να φτιάξει σημεία μόνιμης «φιλοξενίας» τους εδώ.
.......................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ:
ΤΩPΑ πανικός στο διαδίκτυο !! ΝΕΚΡΟΣ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;;;

Δεν είμαστε Ρατσιστές και αυτό το έχει αποδείξει ως σήμερα ο Έλλην πολίτης σε όλους αυτούς που θέλησαν να περάσουν μέσα από την χώρα μας, όμως είμαστε πατριώτες και οικογενειάρχες και έχουμε σκοπό να προφυλάξουμε την πατρίδα και την οικογένεια μας από οτιδήποτε υπάρχει περίπτωση να την απειλήσει. Η χώρα βρίσκεται σε εξαθλίωση και περνάει η ίδια ανθρωπιστική κρίση. Δεν υπάρχει λογική τα παιδιά της χώρας να πεινάνε και το κράτος να μην δίνει δεκάρα ενώ δαπανάει εκατομμύρια για την εγκατάσταση και σίτιση όλων αυτών των πληθυσμών που έρχονται από παντού. Ελπίζουμε να ακουστεί η φωνή μας και να μην χρειαστεί να περάσουμε συσπείρωση και δράση», αναφέρουν τα μέλη της Ομάδας χαρακτηριστικα.

Το προσφυγικό ζήτημα αποτελεί αναμφίβολα το πλέον «καυτό» θέμα προς συζήτηση το οποίο χρήζει συνολικής αντιμετώπισης από όλες τις χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο. Είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να απασχολεί και ευχή όλων είναι η κατάσταση να αντιμετωπιστεί πριν χαθεί ο έλεγχος, αφού οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για όλους…»


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου